Vypisujeme výběrové řízení do orgánů zbývajících právnických osob s účastí města Pardubic

Vedení města opozici nenabídlo účast ve všech právnických osobách. Budeme s nimi o tomto ještě jednat. Výběrové řízení nyní vypisujeme na všechny pozice, o které bychom se mohli ucházet. Může se však stát, že některé tyto pozice nakonec vůbec obsazovat nebudeme.

Výběrové řízení vypisujeme na místa v orgánech těchto právnických osob s účastí města Pardubic: - SmP - Odpady a.s. - PAP Pardubice o.p.s. - Nadace pro rozvoj města Pardubic - Pardubická plavební a.s. - Pardubicko – Perníkové srdce Čech, z.s. - Centrum pro otevřenou kulturu, příspěvková organizace - Turistické informační centrum Pardubice, příspěvková organizace - Vodovody a kanalizace Pardubice a.s. - BK Pardubice a.s. - Přístav Pardubice a.s.

Hodnoticí kritéria (0–25 bodů): - schopnost orientace ve finančních výkazech a účetních údajích (0–5 bodů) - zkušenost s řízením lidí, ideálně z podnikové praxe (0–5 bodů) - vztah k oboru působení dané právnické osoby (0–5 bodů) - schopnost komunikace s Piráty (0–5 bodů) - stručná představa o vizi směřování organizace a hlavních kontrolních výzvách (0–5 bodů)

Uzávěrka přihlášek v pátek 11.1. ve 12.00 hodin

Přihlašovací formulář zde

Obrázek použit z freepik.com

Další podobné články

Piráti podali podnět na ÚOHS. Mají pochybnosti o regulérnosti veřejné zakázky na pátém městském obvodě

Městský obvod Pardubice V čelí přezkumu svého postupu při zadávání veřejné zakázky „Relaxační zóna Stará plovárna", kterou dříve vyhlásil. Pirátský zastupitel a předseda kontrolního výboru městského obvodu Pardubice V Filip Vařecha totiž podal podnět na Úřad pro ochranu hospodářské soutěže z důvodů vážných pochybností o její regulérnosti.

Pardubická Stoka? Piráti a Zelení žádají konec politiků, kteří jsou v hledáčku policie

Na pardubickém magistrátu zasáhla Národní centrála proti organizovanému zločinu (NCOZ) s podezřením na manipulaci veřejných zakázek. Piráti a Zelení vyzývají exprimátora Martina Charváta (ANO) a další aktéry kauzy k odstoupení ze všech veřejných funkcí a vedení Rozvojového fondu Pardubice (RFP) ovládané ANO k rezignaci. Jinak zváží hlasování o konci ANO ve vedení města.

Piráti naprosto nestandardní zacházení s územním plánem nepodpoří. Radní si musí ujasnit, zda město řídí Nadrchal nebo Dědek

V pondělí mají zastupitelé Pardubic údajně rozhodnout o zahájení změny územního plánu pro stavbu nové hokejové arény. „Oficiálně to zastupitelstvo neví. Na programu takový bod nemá, žádný návrh ani podklady radní nepředložili. Zato se čile vyjadřují v kuloárech nebo pro média. O řádnou komunikaci se zastupiteli ani občany Pardubic zjevně nestojí,“ podotýká předseda zastupitelského klubu Pirátů Vojtěch Jirsa.