42 projektů pro Pardubice

10,44 % a 4 mandáty v zastupitelstvu. Děkujeme za podporu pro 42 konkrétních projektů, které z Pardubic udělají nový Amsterdam.

42 projektů pro Pardubice

Hlavní projekty

Základní otázka voleb

Jak zlepšíme Pardubice? Odpověď je 42. Objevte konkrétní návrhy přímo v interaktivní mapě města a zjistěte, jak chceme zlepšit vaše okolí.

Od stinného stromořadí ve vaší ulici po novou městskou čtvrť se školkou. Od cyklopruhu, který vám chybí na rušné ulici po cestě do práce, po zbrusu novou Palackého třídu.

Kdo stojí za 42 projekty?

Chceme živé a krásné Pardubice

Dostupné bydlení, školy a školky. Život kolem řek a zeleň v ulicích. Doprava, v níž má každý své místo, kde se chodci i cyklisté cítí bezpečně a všichni se pohodlně dostanou, kam potřebují. Chytré město, ve kterém rádi trávíte čas, s bohatou kulturou, plné památek i moderní architektury.

To není sci-fi, Pardubice mohou být nový Amsterdam. Chcete také živé a krásné město? Volte v září Piráty a spolu začneme našich 42 projektů měnit ve skutečnost.

Komunální volby 2022

42 projektů na mapě

42 projektů dle oblasti

Proč Amsterdam?

Co se vám vybaví, když se řekne Amsterdam? Marihuana a coffeeshopy. Tak s tímhle zjednodušením by sotva souhlasili místní obyvatelé. Ti jsou patřičně hrdí na své vodní kanály s lávkami a náplavkami. Užívají si posezení v parcích a kavárnách ve stínu stromů, nakupují na farmářských trzích. Vědí, že kdykoli se jim zachce, sednou na kolo a pohodlně popojedou o kus dál.

My vnímáme Amsterdam živoucí a pulzující, plný nejrůznějších lákadel a radostí. Milujeme jeho otevřené památky, muzea a univerzity, koncertní síň Concertgebouw, náměstí Dam. Je to město, které máte rádi proto, že je takové, jaké je. Město, které nestaví svou prestiž na pomíjivosti. A takové chceme i Pardubice.

Mám nápad na další projekt, nechcete ho přidat?

Určitě nám dejte vědět na pardubicko@pirati.cz a my se na to rádi podíváme.